Levitra uden recept

Hvis du har problemer med at opnå eller holde en erektion hård nok eller længe nok til at have samleje er der stor sandsynlighed for at du lider af det som i medicinalindustrien kaldes for impotens eller erektil dysfunktion. Det er en tilstand som giver mange mænd problemer verden over og der kan være rigtig mange forskellige årsager til det, nogle af årsagerne er fysiske og andre årsager kan være psykologiske. Du kan læse mere om alt dette nedenfor i denne artikel.

Indhold:

 1. Generisk Levitra
 2. Hvor kan man finde de bedste priser
 3. Hvor længe varer effekten
 4. Hvor ofte kan jeg tage Levitra

Uanset hvad årsagen er, kan rejsningsbesvær give store problemer psykologisk for en mand. Det er derfor at forskellige lægemidler er blevet opfundet til at hjælpe dig med rejsningsbesvær. Det vil give dig selvtilliden tilbage og du vil ikke behøve at føle dig mindre mandlig når du bl.a. tager generisk Levitra som vi vil snakke lidt mere om i denne artikel. Selvom du kan købe generisk Levitra og andre lægemidler mod rejsningsbesvær bør det dog altid anses som et supplement, da det ikke vil løse de underliggende årsager der muligvis kræver livsstilsændringer eller at se en læge som kan hjælpe dig med råd og vejledning til at finde den bedste mulige løsning for dig og din krop.

Fysiske årsager til rejsningsbesvær kan være som følger:

 • nyreskade;
 • diabetes;
 • hormonforstyrrelser;
 • skade på nerver;
 • anden medicinsk behandling;
 • forhøjet blodtryk.

Psykologiske årsager til rejsningsbesvær kan være som følger:

 • angst;
 • depression;
 • stress.

Hvis du er blevet overvægtig, hvis du drikker for meget alkohol eller gør brug af euforiske stoffer og har problemer med at opnå eller holde en erektion bør du spørge din læge til råds med hensyn til hvad den bedste fremgangsmåde vil være og hvad du kan gøre for at ændre livsstil og tage skridt mod et forbedret sexliv. Hvis du er overvægtig, kan det være at lægen anbefaler dig at se en diætist eller måske kommer med forslag til en træningsrutine du kan påbegynde. Det kan også være at lægen anbefaler dig helt at stoppe med at indtage alkohol eller måske halvere det du indtager hver måned. Det er noget du og din læge skal tage en snak om, for at du kan finde en realistisk og opnåelig løsning der kan hjælpe dig og få dig tilbage på rette spor.

Generisk Levitra

Et generisk lægemiddel af enhver slags er et lægemiddel der indeholder det samme aktive stof som et ”originalt” lægemiddel. Sagt på en anden måde sælger forskellige medicinalfirmaer den samme medicin under forskellige navne. Som et eksempel, hvis du sammenligner ”original” Levitra med generisk Levitra så vil de stort set være det samme når det kommer til virkning, som er det du er ude efter. Generisk Levitra har den samme aktive ingrediens som den originale version, nemlig Vardenafil. Den primære forskel er prisen, da den generiske version ikke sælges som et ”mærkevare” og vil derfor være meget billigere at købe. Det er derfor værd at overveje at købe generisk Levitra online uden recept. Når du vælger at købe generiske lægemidler på nettet, får du ofte et større udvalg når det kommer til dosis. Derfor vil du med generisk Levitra kunne vende tilbage til et aktivt sexliv uden at skulle bekymre dig om psykologisk pres vedrørende præstation mm.

Hvor kan man trygt købe Generiske lægemidler uden recept

Der er flere måder at købe generisk Levitra uden recept i Danmark. Den nemmeste måde vil klart være online, da du ikke behøver at træde udenfor dit hjem. Der er en stor mængde af online apoteker du kan vælge imellem i Danmark og Europa. Du bør dog altid spørge din læge eller sørge for at bruge tid på at læse anmeldelser fra andre kunder, så du får den bedst mulige oplevelse både når det kommer til produktet, men også når det kommer til din online shopping oplevelse. Hvis et ”tilbud” virker for godt til at være sandt, så er det nok også. Du bør aldrig tage chancer når det kommer til din krop og dit helbred, så brug tid på at kigge igennem anmeldelser eller tag en snak med din læge. Du kan f.eks. købe Vardenafil online uden recept her: Vardenafil.

Hvor kan man finde de bedste priser

De fleste online apoteker der sælger Vardenafil tilbyder konkurrencedygtige priser på generiske lægemidler uden recept. Det er dog ofte en god idé at overveje og undersøge dine muligheder inden du beslutter dig for en forhandler. Mange online apoteker har tilbud ved mængderabat osv. Da hele pointen med at købe generiske produkter er at få det til en billigere pris, bør du selvfølgelig gøre et køb der giver mening når det kommer til prisen.

Hvornår bør man tage Levitra og hvad er risikoen

Det aktive stof i Levitra hedder Vardenafil, som er under en klasse lægemidler der hedder Phosphodiesterase type 5-hæmmere, som er forkortet PDE5-hæmmere. Generisk Levitra og ”original” Levitra virker ved at afslappe musklerne i og omkring penis. Når disse muskler slapper af, vil blodtilstrømningen øges hvilket vil hjælpe mænd med at få og holde en rejsning der er hård nok til at have samleje. Lægemidler som Vardenafil bør kun købes hvis man har rejsningsbesvær og man ikke lider af sygdomme der gør brug af Vardenafil farligt. Det skal siges at det selvfølgelig er dit eget ansvar at være informeret, så læs indlægssedlen grundigt før du gør brug af lægemidler du har købt uden recept.

Den anbefalede dosis af Vardenafil er 10mg og kan tages med eller uden mad. Husk dog at effekten som du ønsker, kan forsinkes hvis du indtager visse mad- og drikkevarer. F.eks. vil alkohol bidrage til en forværret effekt.

Du bør under ingen omstændigheder tage Vardenafil du har købt uden recept, hvis du samtidig har en igangværende lægemiddelsbehandling med et nitratbaseret lægemiddel, som blandt andet indeholder nitroglycerin. Hvis du er det mindste i tvivl, kan det altid anbefales lige at tage en snak med din læge for at være på den sikre side.

Du bør altid gennemtænke risiciene før du tager lægemidler som Levitra. Dette vil især gælde for dem der har lidt, eller dem som lider af følgende medicinske tilstande:

 • hypertension (forhøjet blodtryk);
 • kardiovaskulære sygdomme;
 • nyre- og leversygdomme;
 • lavt blodtryk (hypotension);
 • hjerteanfald;
 • hæmofili;
 • blodcellesygdomme.

I hvilke tilfælde bør jeg besøge min læge

Hvis du på nuværende tidspunkt tager noget andet medicin, bør du læse indlægssedlen før du tager Vardenafil. Noget medicin bør ikke indtages i kombination med Vardenafil, da dette kan forårsage nogle alvorlige bivirkninger. Hvis du pludselig får problemer og du har købt Vardenafil uden recept online, så tag en snak med din læge for at finde en løsning. Du bør altid fortælle din læge hvilken medicin du tager, så du kan få den bedst mulige rådgivning.

Hvis du oplever nogle af de følgende symptomer i forbindelse med Vardenafil skal du straks ringe efter hjælp. Det kan være tegn på livstruende bivirkninger:

 • kvalme;
 • brystsmerter;
 • svimmelhed.

Det anbefales altid at stoppe med at tage Vardenafil med det samme og kontakte lægen, hvis du oplever nogle af disse følgende symptomer:

 1. Du har en rejsning der var længere end 4 timer og som giver dig smerter.
 2. Pludselige symptomer på hjerteanfald.
 3. Synsforstyrrelser.
 4. Tinnitus.

Hvor længe varer effekten

En dosis af Levitra giver den ønskede effekt ved seksuel stimulering i cirka 5 timer. Så det vil være mere end nok tid til at kunne have det sjovt og få følelsen af dit gamle sexliv tilbage.

Hvor ofte kan jeg tage Levitra

Vardenafil og anden medicin mod rejsningsbesvær må ikke tages mere end én gang om dagen. Hvis du ønsker en højere dosis eller ændring i dosis, bør du tage en snak med din læge som kan guide dig til hvad muligheder du har.

Hvad er de bivirkninger som man kan opleve med Levitra

Der findes en række forskellige kendte bivirkninger ved at tage Vardenafil. Almindelige bivirkninger ved brug af Vardenafil er som følger:

 • rødme;
 • kvalme eller mavebesvær;
 • hovedpine;
 • muskelsmerter – smerter i ryg, arme eller ben;
 • tilstoppet næse.

Du bør også lade være med at tage generisk Levitra under følgende omstændigheder, hvis du har en igangværende behandling med følgende lægemidler:

 • indinavir eller Ritonavir (Hiv lægemidler);
 • alfa-receptorblokkere;
 • hvis du på nuværende tidspunkt har en igangværende behandling med anden medicin mod rejsningsbesvær;
 • nitrater;
 • ketoconazol eller Itraconazol.