Priligy uden recept

Det kan ske for mange mænd, at de af og til oplever for tidlig udløsning under samleje, end man gerne ønskede det. Det er til ingen bekymring, hvis det kun sker af og til. Hvis det derimod er en regelmæssig situation for dig, kan du lide af præmatur ejakulation.

For tidlig udløsning kan have stor betydning for manden, samt hans partner, og kan føre til mentale helbredsproblemer. Tidligere troede man, at for tidlig udløsning blot var et rent psykisk fænomen, men man har fundet ud af, at der også er flere biologiske, som også kan spille en rolle.

Går man længe med problemer med for tidlig sædafgang, kan det gå hen og påvirke mandens mentale helbred. Det kan føre til depression, lavt selvværd og et utilstrækkeligt sexliv for manden samt hans partner. Der er heldigvis flere forskellige måder og teknikker, man kan forsøge sig frem med, så man igen kan få et tilfredsstillende sexliv samt et godt selvværd.

Man kan forsinke udløsning på flere måder, såsom med medicinsk behandling, psykologisk rådgivning samt seksuelle teknikker, så du og din partner kan få den bedste seksuelle oplevelse. Tag en snak med din læge, for at finde ud af, hvad du og din partner kan gøre for at forsinke sædafgang.

Indhold:

 1. Hvad er Priligy
 2. Fordele og ulemper ved generisk
 3. Køb Priligy i Danmark på apoteket
 4. Er der situationer, hvor jeg bør kontakte læge
 5. Hvem bør ikke tage Priligy

Hvad er Priligy

Hvis du ikke har haft held med psykologisk rådgivning eller andre seksuelle teknikker til at løse dit problem med for tidlig udløsning, kan du i stedet kigge efter medicinske midler. Priligy er et lægemiddel, der kan forsinke udløsning, og give dig den optimale seksuelle oplevelse sammen med din partner.

Priligy blev oprindeligt udviklet til at lindre depression, men er senere blevet udviklet til mennesker, som oplever for tidlig sædafgang. Den aktive ingrediens i midlet er dapoxetine. Dapoxetine virker ved at forsinke absorberingen af serotonin, så man nemmere kan styre de impulser, der udløser sædafgang.

Hvis du oplever, at du ofte får for tidlig udløsning, skal du ikke frygte, at der intet er at gøre. Udover at man kan benytte sig af specielle seksuelle teknikker og psykologisk rådgivning, kan man hjælpe problemet medicinsk med Priligy.

Fordele og ulemper ved generisk

Generisk medicin kan karakteriseres som kopier af originale lægemidler, men de har helt samme aktive stof, dosering, from og sikkerhedsprofil som originalen. Generiske lægemidler adskiller sig ved at der ingen patentbeskyttelse er, og derfor kan producenter fremstille disse kopier – ofte til en fordelagtig pris. Al forskning og udvikling af medicinen er allerede foretaget af andre, som er en stor del af prisen, man betaler. Når denne del ikke skal finansieres af producenten, kan de fremstille medicin med færre omkostninger og dermed tilbyde en lavere pris end den oprindelige producent.

Priligy kan tilbydes til en fordelagtig pris, fordi det netop er et generisk lægemiddel. Her hos os kan du købe generisk online i Danmark – altid til gode priser.

Køb Priligy i Danmark på apoteket

I Danmark er Priligy et receptpligtigt middel, så for at kunne købe det på apoteket, skal du en tur forbi din læge først. Det er derfor ikke muligt at købe på apoteket som håndkøb.

Det kan for rigtig mange mænd være utrolig ubehageligt og grænseoverskridende at tale med nogen om sine problemer med for tidlig sædafgang. Derfor er det ikke altid lige sjovt, at skulle tage ind og sidde foran sin læge, for at få en recept, der kan hjælpe på ens problemstillinger. Selvom behandling med Priligy kræver en recept i Danmark, er det muligt at købe lægemidlet på nettet i stedet. Her behøver du ikke en recept fra din danske læge. Denne løsning er for mange mere attraktiv, da man diskret kan købe midlet hjem, uden at stå over for hverken en læge eller farmaceut.

Hvor finder jeg gode priser på nettet

Du kan undgå at skulle ned i dit lokale apotek. Du kan nemlig Priligy på nettet. Det kræver ingen recept, så du heller ikke behøver, at tage fat i din læge først. En fordel ved at købe midlet på nettet er, at du oftest også kan få en god pris.

Du kan købe Priligy her hos os til en god pris, hvis du bor i Danmark, helt uden recept. Vi stræber efter at gøre køb af Priligy nemt, sikkert og ligetil, hvor du ikke behøver at skulle forbi din egen lægen inden køb. Vi leverer midlet til dig i Danmark, så du får en smertefri købsoplevelse.

Husk dog alligevel at det altid er en god idé at rådføre sig hos en læge, før man begynder at tage nogen former for medicin – især hvis du lider af andre sygdomme eller tager anden medicin. Priligy er ikke for alle, og der er midler, man ikke må tage samtidig. Der er, som ved alle andre former for medicin, også en risiko for bivirkninger. Læs mere om mulige bivirkninger samt hvem der bør undgå at tage Priligy længere nede på denne side.

Hvordan tages Priligy, og hvordan virker det

Man skal tage Priligy et par timer før, man forventer samleje. Lægemidlet bør ikke tages mere end én gang dagligt. Du skal tage Priligy sammen med et glas vand.

Priligy virker ved at forsinke absorberingen af serotonin, som gør, at man nemmere kan styre sine impulser og på den måde undgå for tidlig udløsning. Det betyder, at lægemidlet kan være en stor hjælp for dig, som ikke har et tilstrækkeligt sexliv.

Bivirkninger

Man skal huske, at der er en risiko for bivirkninger ved alle former for medicin. Det er derfor aldrig en dårlig idé at tage fat i din læge, inden du begynder at tage piller mod for tidlig udløsning.

Hvis du er mellem 18 og 64 år, sund og rask, kan du tage Priligy for at løse dine problemer med for tidlig sædadgang og være med til at forbedre dit sexliv. Det er ikke alle, som bør tage lægemidlet – læs nærmere omkring hvem der skal undgå at tage produktet nedenfor. Man skal også huske at Priligy ikke må ses som en kur, men blot et hjælpemiddel.

Man kan blandt andet opleve følgende bivirkninger ved indtagelse af Priligy eller anden medicin med dapoxetine:

 • hovedpine;
 • svimmelhed;
 • kvalme;
 • irritation;
 • hedeture og kulderystelser;
 • søvnbesvær;
 • forhøjet blodtryk;
 • koncentrationsbesvær.

Nogle bivirkninger er mere normale end andre. Man kan opleve andre bivirkninger ved brug af Priligy – læs altid indlægssedlen på medicin, inden du begynder indtagelse.

Er der situationer, hvor jeg bør kontakte læge

Der kan være bivirkninger ved Priligy, som du skal være ekstra opmærksom på, da du i disse tilfælde skal tage kontakt til en læge. Der er tale om sjældne bivirkninger, men de er utrolig vigtige at kende til, da de kan være til fare for dit helbred. Søg straks lægehjælp i tilfælde af:

 • epilepsianfald;
 • hvis du føler svimmelhed eller besvimer, når du rejser dig op fra en siddende stilling;
 • meget kraftige udsving i dit humør;
 • hvis du pludselig føler dig deprimeret og/eller får pludselige selvmordstanker.

Hvem bør ikke tage Priligy

Priligy bør ikke indtages af kvinder, da midlet kun er målrettet mænd med problemer med for tidlig udløsning. Skal heller ikke tages af mænd, som er under 18 år.

Der er flere lidelser, man ikke må have, hvis man ønsker at tage Priligy. Brug ikke midlet hvis du:

 • er allergisk overfor nogle af ingredienserne, såsom dapoxetine;
 • har eller tidligere har haft hjerteproblemer;
 • lider af regelmæssige besvimelsesanfald;
 • har lidt/lider af maniske episoder eller selvmordstanker.

Derudover er det en række andre lægemidler, som du ikke må tage sammen med Priligy (ikke en komplet liste):
antidepressive lægemidler

 • lithium;
 • nogle naturlige midler, herunder perikon;
 • stærke smertestillende midler, herunder Tramadol.

Hvis du tidligere har oplevet svimmelhed grundet for lavt blodtryk eller har et højt forbrug af midler som ecstasy, LSD eller benzodiazepiner bør du undgå Priligy eller tale med din læge om det først.

Hvordan opbevarer jeg piller korrekt

Man anbefaler, at Priligy opbevares utilgængeligt for børn. Midlet er kun beregnet til mænd over 18 år. Medicin skal opbevares tørt og ved temperaturer under 30 grader.

Indtag aldrig medicin efter udløbsdatoen, som står skrevet på pakken. Skil dig af med medicinen, hvis det er blevet for gammelt. Husk at man ikke må smide medicin ud i skraldespanden eller i afløbet/toiletter i Danmark. Du skal i stedet tage ned på dit lokale apotek, som vil hjælpe dig med at skille dig af med midlerne.